24.05.2011 г., 10:36 ч.

Частичка от времето 

  Поезия » Друга
980 0 30

 

Уловена частичка от времето

от нас бяга по пътя сама

и се мъчим да хванеме стремето

на човешката своя съдба.

 

Всеки миг ни сближава, разделя

и оставя в очите следи,

но понякога всичко отнема

и копае дълбоки бразди.

 

И се трупат изпуснати шансове

и неказани гласно мечти,

тихо стенем във своите размисли,

да не би да останем сами.

 

Бързо бяга частичка от времето,

неусетно години реди,

в тях оглежда се животът ни шеметно -

пъстър низ от успех и сълзи.

 

И към пътя си гледаме, молещи

да преминем без болка почти

и дано да оставиме някъде

свойте малки, но зрими следи.

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??