10.01.2008 г., 0:27 ч.

Чертата ми недей да преминаваш 

  Поезия » Любовна
1154 1 22
Чертата ми недей да преминаваш...
Зад нея крия много неизвестни...
Не искай всичко в мене да познаваш
и тъмният ми свят пред теб да блесне...

Приемай ме с това, което виждаш...
С усмивката, с искрите във очите...
Със чашите, които ми наливаш...
От тях строях си бента за сълзите...

За друг недей да душиш любопитно...
С подправките по-вкусно те преглъщах...
Те, другите, минаваха транзитно...
След тях при теб по-гладна се завръщах...

Душата ми е приказка във бяло,
щом сенките във черно отминаваш...
Не се превръщай в криво огледало -
чертата ми недей да преминаваш...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??