20.05.2011 г., 17:11 ч.

Да бъде обич! 

  Поезия » Друга
709 0 10

 

 

 

 

       ДА БЪДЕ ОБИЧ!

 

                        На Хени

 

В твоите очи засмени

топло изворче бълбука.

От Любов да са огрени

всички! Ценната поука,

 

че ако добро посееш,

светли чувства ще узреят,

следва дните. Ти умееш

да си слънце. Как ще смеят

 

черни ветрове да брулят

слънчевите ти искрици?

После злобно ще се чудят,

вперили във теб зеници.

 

Мъдростта с Любов се ражда!

Нека твоята пътека

в нас с послание се вгражда!

И да бъде Обич! Нека!

 

20.05.2011

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??