15.12.2016 г., 19:53 ч.

Да пием чай 

  Поезия » Философска
337 1 7

Днес бил празник на чая.

 

Искаш ли пак да пием чай,
ароматът ще бъде от влюбени билки,
цъфтяли сред болка, тогава, през май,
но корени вплели в жизнени жилки. 
Изстинал и чаят без мед не е вкусен,
ще го сгряваме с топли сърца и ръце,
надеждата няма тъга да допусне
и всеки ще бъде отново дете.
Вълните от пясък ще пръскат край нас,
през пръсти изтичащо време
и там пустотата ще бъде без глас,
умората Някой с ръка ще отнеме.
Забравяме злото далече за час,
нека и него дявол го вземе.

Хайде, до утре, да пием пак чай...

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??