22.09.2013 г., 20:54 ч.  

Деца 

  Поезия » Друга
576 0 4

Позната стая, тихи думи
и неспокойна тишина,
Звезди угасващи безшумно,
в самия свършек на нощта.

Любов, полепнала в очите,
и пожълтял, невидим скрин,
а ние – топли като пити,
завиваме се да заспим,

затворили във нас вселени
и неумиращи слънца,
забравили какво е време
превръщаме се в две деца...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??