25.11.2007 г., 23:49 ч.

Демон 

  Поезия
848 0 5
Очите ти - живи въглени, мятащи мълнии,
зелени огньове с кафяви искри.
И устни - тръпчиви, тъй чувствено пълни,
изпиващи, неподражаемо зли.

Във теб се преплитат и раят, и адът,
демон си ти, дори сатана.
Обичам те - значи изгарям на клада.
Смили се, аз съм просто жена!

Мразя те, но без тебе не мога да дишам,
за мене най-сладка отрова си ти.
Знаеш ли, дяволе, как те обичам?
Убий ме, проклетнико, но с мен остани!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??