19.11.2016 г., 9:50 ч.  

Есенна меланхолия 

  Поезия » Друга
287 1 8

Прозорците 

страхливо

се оглеждат,

а вратите

здраво стискат

устни.

Изсъхналите

слънчогледи

днес проглеждат,

а хризантемите

са грозни

и намусени.

Тиквените семки

във

земята

разправят

притчи някакви

за лятото.

Сълзите

страшно парят

на листата,

изгуби се

във залезите

ятото.

 

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??