19.02.2014 г., 0:27 ч.

Февруарска пролет 

  Поезия » Друга
326 0 2

Февруари истински ни изненада

с топлина и липса на мъгли.

Слънце ни се пада за  награда.

Никак не се сеща да вали.

 

Пролетта май раничко  пристига.

Иска вече да ни завладей.

Слънце настроението  вдига.

Всяка клетка радва се и пей.

 

И объркват се природните закони.

Ненадейно пролет пърха в нас.

Слънце всички лоши мисли гони.

Птици мамят ни със нежен глас.

 

Трепва нещо във душите скрито.

С радостни очи във нас се вглежда.

Грижите, проблемите отлитат

и покълва стръкчето надежда.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??