25.06.2013 г., 22:24 ч.

И аз 

  Поезия
504 0 1

И аз понякога плача.

Тогава сълзите горчат.

Всичко преглъщам обаче

и следите от тях не личат.

И често съм неразбрана.

Тогава просто мълча.

Като тях не мога да стана

и денем оставам сама.

А понякога как ме е страх!

От моите собствени мисли,

които превръщам във смях

и някакви жалки цинизми.

Познаваш ли в мен тишината,

мога да помълча.

Знам, че ще чуеш тъгата

на моята свита душа.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??