5.01.2010 г., 16:23 ч.

... И така нататък... 

  Поезия
483 0 1

Вървиш и пак не спираш.

Кръстопът - сега накъде?

Да останеш тук? Не! Така умираш!

Тръгваш пак - все едно къде.

 

Сгрешил си пътя - връщаш се назад,

но времето напредва и не чака.

И тръгваш пак по новия си път

с надежда за закъснялото очакване.

 

И има край, но краят ще е вечен

и там нямаш правото на втори шанс.

Затова върви по пътеките насечени,

сега и аз, и ти, и всички имат своя шанс...

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??