Игра със моите заглавия...
(вместо опит за равносметка - разходка по творбите ми...)
Душата - протегната дъга пътува,
облечена в мълчание...
И между мислите лудува -
рисува си желания...
Цвета на вятъра улавя
и за лечителката приказка разправя...
Със откровения се провокира,
но личното пространство
от стрес и буря редактира...
А ехото... Замайва ме в пиянство...
Проблясъци и впечатления, вълшебство,
една представа, лудост, изненада
и позабравен филм от детството
днес пъзела "сърце" да подредя помагат...
***
Използвани заглавия:
- Протегната дъга пътува
- Облечена в мълчание
- Между мислите
- Желания
- Цветът на вятъра
- Приказка за лечителката
- Откровения
- Личното пространство
- Стрес
- Буря
- Ехото
- Проблясъци
- Впечатления
- Вълшебство
- Една представа
- Лудост
- Изненада
- Позабравен филм
- Сърце
© Павлина Петрова Всички права запазени
прегръдка Пави!