18.12.2008 г., 23:08 ч.

Име 

  Поезия » Еротична
2231 0 17

  Име

Жарките ми пръсти
по хладната ти кожа
предизвикват
вълшебни капки…
копринено нежни…
Пролетно набъбнали
устните попиват
живителен дъх
и разцъфтяват…
изкушаващо
с твоето име…
Съвсем неизбежно…
Създаваме облачна тайна.

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??