Dec 18, 2008, 11:08 PM

Име 

  Poetry » Erotic
2232 0 17

  Име

Жарките ми пръсти
по хладната ти кожа
предизвикват
вълшебни капки…
копринено нежни…
Пролетно набъбнали
устните попиват
живителен дъх
и разцъфтяват…
изкушаващо
с твоето име…
Съвсем неизбежно…
Създаваме облачна тайна.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??