19.06.2008 г., 10:33 ч.

Импресия 

  Поезия » Пейзажна
732 0 20
Небето се навежда към земята
в един учтив любовен реверанс.
А някъде зад облака оттатък
снежинки сипят се в самотен танц.

И всичко побелява неусетно -
косите ни, полето, радостта...
Заглъхват ударите на сърцето.
Проплаква неродена красота.

Студът сковава всяко съвършенство.
Задъхано земята се върти...

А в дланите ми като дар божествен
луната се завива да поспи.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??