12.04.2020 г., 20:11 ч.

Издължени сенки 

  Поезия » Любовна, Друга
751 4 10
 
Издължени сенки

 

Пътеката от спомени навиваш. 

Събираш и луната и звездите. 

В очи като кафетата горчиви 

писукат на сърцата ни водите. 

 

Любовно. Няма никой. Тук е тихо. 

А слънцето е рана обкръжена 

от летен бяг на облаци и вихър, 

душите от далечното сближени. 

 

Почиват, руменеят като есен, 

сълзите сред чертичките безумни

за тебе заблещукват като песен. 

Прегръща ни сънят от топла шума. 

 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??