В един налудничаво топъл ден,
разбрах в какво сме замесени,
разкъсваш се отвътре,
от гадните парчета карантия
правиш стихове,
не ти помага,
не се приближаваш към нищо
възвишено
и никой не предлага да останеш,
само те изпращат,
на вратата пише "изход".
Къде е входа,
къде е входа, питам.
Искам да вляза.
© Ивона Иванова Всички права запазени