27.07.2015 г., 13:24 ч.

Живот 

  Поезия » Друга
661 0 2

За всички приятели. За истинските хора. За любовта по цялата земя. За живота. За всички вас!...

 

                                      Земята ражда живот.

                                      Всички хора сплотява.

                                      Времето бавно минава.

                                      В спомени за дните ни.

                                      За невинното детство.

                                      Устремени в мечтите ни.

                                      С надежда и любов.

                                      И с нежен трепет нов!

                                      Нависоко, като птици летим.

                                      И в бъдещето си се стремим!

                                      Няма връщане назад!

                                      Живот като на книга,

                                      в която някой си отива

                                      в този свят голям!

 

© Благослава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей, Благослава! Радвам се, че отново се срещаме!
    Благодаря за това посвещение и аз намерих мястото си в него.
    Хареса ми! Поздравление и хубава вечер!
  • Поздравления....харесах!
Предложения
: ??:??