17.12.2010 г., 12:11 ч.

Животворна 

  Поезия
611 0 5

              Ела, вълшебнице, при мен

              ела сред снежна буря,

                     жарък ден.




Магия ли си,

топъл вятър,

снежинен сън

просънно уловен...

Кокиче ранно

сред гората,

щурец, запял

един рефрен.  




             Ела ми, скитнице незрима

                 (че кой отрича светъл ден).

             Ела в дъгата

               в мека зима,

            в очите ми ела, 

                     при мен...




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??