30.07.2017 г., 20:11 ч.

Мокри сънища 

  Поезия » Еротична, Свободен стих, Друга
763 2 2

Заровил глава

в облака на 
моето желание,
обрамчвам
с червило
основата
на твоето.

 

Валят мечти.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??