17.01.2013 г., 23:54 ч.

Мълчание 

  Поезия
647 0 6

Няма да ме разберете и ще млъкна.

Онзи питащ поглед ми е втръснал.

Безсмислено повтарящи се стъпки.

Думи арогантни и все мръсни.

Няма да ми вържете крилете,

щото вашите са закърнели.

Щом така желаете - вървете.

Моите поне ще са летели.

Няма да ме разберете, но ще бъда.

Моето довиждане е мойта вечност.

Ако моето мълчание се сбъдне,

аз ще бъда краят на вашта безграничност.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??