8.08.2007 г., 8:44 ч.

Намерих късчета... 

  Поезия
551 0 13
Намерих късчета от себе си,
изтръгнати от душата ми насила.
Бяха в прашният кашон на тавана...
И запълних празнотите в сърцето си -
сега вече наистина съм Цяла!

Сега сърцето ми пълно е, като Луната!
Сега душата ми е сякаш непокътната!
Преди изпитвах страх от миналото,
а сега му простих, че го е имало.

Чувствам се пречистена и нова.
И започвам наново да мечтая.
Вече няма "преди" или "отдавна"...
А има само "ново", "утре" и така нататък...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??