27.11.2009 г., 10:20 ч.

Намирам те… 

  Поезия
1065 0 41

 

              Намирам те…


Намирам те на своя кръстен път,
на кладата на чувствената нива,
синкопни многоточия искрят,
ехтят, разпалват, бавно ме опиват…

Намирам те в камбанено небе,
езикът ù със Нищото говори
и всеки смисъл го дели на две,
дихание вълшебно да повтори…

Намирам те във вятърни криле,
на песента в сърцето осланена,
по струните сълза ли заснове,
ще съм любов… Във стих опитомена…

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??