26.07.2007 г., 15:02 ч.

Нашата нощ 

  Поезия
1394 0 40

Тъмната стая... леглото за двама,     
нощ красива и пълна с мечти,
в нея щастливи... и тъжни се галим,
обич и страст във очите блести.


Нашата нощ, тъй мечтана и чакана,
в разкази, стихове имам дори,
в нея танцува вълшебно стенание,
глътчици нежност сред любовни искри.


Нашата нощ... като миг, ала истинска,
в нея дари ми ти тяло, душа,
аз се прекланям пред тебе – Любимата,
с огъня нов Любовта ми изгря.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??