20.11.2012 г., 19:27 ч.

Не казвай нищо, остани 

  Поезия » Любовна
1573 0 9

Не си отивай! Остани –

уханна, беззащитна и могъща!

Аз знам – решетки и стени

не са на нрава ти присъщи.

 

Да, има пътища безброй,

но те са нашата преграда.

Път няма мой и твой –

един е само – болка и награда.

 

Не казвай нищо! Остани

така – загадъчна и мълчалива!

Вълшебен миг! А отстрани

не идва време и не си отива…

 

И няма друго между нас,

освен любовната стихия,

готова да ни разруши завчас

или да ни даде да бъдем ние….

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??