11.01.2024 г., 6:19 ч.

Не разголвам душата си 

  Поезия » Гражданска, Друга
173 5 10

Не разголвам душата си вече. 

Била съм много наивна.

Но най-накрая се очовечих, 

преди тотално да кривна. 

На никого сега не досаждам, 

не се и напъвам впрочем. 

А слуховете бързо се раждат, 

ако някой те нарочи. 

Зад усмивка успявам да скрия 

моите шарени мисли. 

Но ако някой ден се напия, 

изобщо не ми се мисли. 

Тогава може би ще разкажа 

за душите завистници 

и колко могат да са продажни

в ролята на подлистници. 

-‐--‐-------

Сега съм на темата "Щастие "

и сбъдвания желани. 

Приемам космично причастие -

докрай добра да остана.

 

 

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??