25.02.2017 г., 21:07 ч.

Недейте! 

  Поезия » Друга
1126 1 4

                                 Не ме лишавайте от себе си, вие сте сред малкото неща, които имам...

 

Мои загрижени близки приятели,

не ровете с пръсти в душата ми.

Там и така е разбъркано,

всичко наопаки е обърнато.

       Мои любящи и мили приятели,

       не се превръщайте в доброжелатели.

       И без вас ги имам достатъчно,

       не искам да се пазя добавъчно.

Мои верни и скъпи приятели,

оставете ме в самотата ми.

Рискувате опита ви за спасяване

да се превърне в нараняване.

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??