12.04.2008 г., 0:08 ч.

Нощни размисли 

  Поезия » Друга
1014 0 3

Нощни размисли

Заспаха всички сега.
Луна, заспивай и ти
в нощта, обляна със звезди.
Има и друг самотен като теб,
изпълнен със спомени и мечти безчет.
Да, приятелко една,
това съм аз - сама!
Спомням си за хубавото детство,
изпълнено с усмивки и игри.
И за други мигове с тъги.
Няма да забравя някои мои мечти,
недостигнати и с пръст дори.
Или пък миговете славни,
отличаващи се от дните ми забавни.
Но сега, приятелко Луна,
и двете ни налегна тъга
от спомени, изминали в нощта.

 

П.С.: Това стихотворение е от миналата година, но реших да го пусна. ;)

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Важно е всичко да се пише със сърце...това е Откровония...
  • много е хубаво стихотворението ти много ми хареса продължавай все така напред
  • Продължавай да пишеш, писане , писане, писане и накрая ще се получи!
    Не се отказвай - не спирай! В тебе има нещо, което може и да се развие в добра посока! Дерзай!
Предложения
: ??:??