18.10.2013 г., 7:32 ч.

Някога... 

  Поезия » Друга
424 0 1

        

        Някога...

 

 

Знам, че някога ще стане,

но не знам къде и как:

оцелялото Желание

с тебе да ни срещне пак...

 

Любовта ни разпиляна

просто не дочака ред:

в мен Страстта ли бе голяма,

Безразсъдството ли в теб!...

 

... Като недопито вино

подир тъжно тържество:

изветряло ще е миналото

и било, и не било...

 

Отшумяла параноята

ще е на ония дни...

А живяхме, мила моя,

тъй добре със теб!...

... Нали?...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??