14.02.2019 г., 14:18 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
346 3 8

Отново събуждам се, мое любимо момче,
до топлия дъх, равномерно пълзящ по чаршафа.
И времето спира... Макар че зад кадър тече
и тихо гравира челата ни в доблестни шарки.

 

Поглеждам ти профила, нежно по мъжки скроен
и малко завиждам на този изтънчен оттенък,
докарващ до лудост прегордото его у мен,
но всъщност доказващ, че точно за теб съм родена.

© Миглена Миткова Всички права запазени

Произведението е включено в:
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??