Обичам всичко, до което се докосваш...
То става нежност, светлина...
Попило твоето невидимо присъствие...
Погалено от твоята душа...
Красива е сега дори пустинята...
Сега обичам и далечната земя,
която те отне от мен, любими...
Обичам я,
защото
ти си
там...
Защото в тази тайнствена алхимия,
която ни събра,
душата ми със теб е... Винаги...
Плени я твоята душа...
18.01.2008
© Нина Сименова Всички права запазени
Минах отново, за да те поздравя, специално