5.08.2019 г., 0:02 ч.

Щастието 

  Поезия » Друга
464 6 7

Когато следваш пътя на сърцето,

то няма да сгреши дори оставено...

Когато даденото среща взето,

усмихва се простено на забравено...

 

Когато заскрежени се прибират

реките в извори. И вени хващат се

за безтелесно време.  Не подбират.

А две посоки във една пулсират все...

 

Усещаш болката в желана вечност!

И пак обличаш си душата с нежност...

Дали „Обичам те!“ е безконечност?

Копнеж е? Страст е? ... Или неизбежност?!

 

... Горчи им под езика на любовите.

Надежда шепне с устните "Обичам те!"

Броени дни са прагове в подковите,

а щастието учи се и срича те...

© Всички права запазени

Обичам те! Обичам те до болка.
До мъчно неспокойствие и клетва.
И няма как да бъде просто толкова.
Заключих любовта си само в теб.
Обичам те от ранното си утро, ...
  753 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жени, Дани, Ангелче, поздрави и от мен! Благодаря.
  • Поздравления и от мен, Ина!
  • Красиво... наистина...
  • Благодаря ви, Ники и Веси!
  • Нежен и красив стих! Поздравления, Краси!
  • Благодаря, Георги. Да ти е красив деня!
  • Дани, благодаря за твоята красива и дишаща поезия!
Предложения
: ??:??