16.07.2010 г., 20:38 ч.

Особено 

  Поезия
754 0 12

Вятърът свива гнездо във очите ти -
няма къде да избягаш.
В шепи събирана - бавно изтича
нежността разпиляна.
Облаци някакви - май че дъждовни -
смело завземат простора.
Нещо неясно, твърде особено
далече държи те  от хората.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??