Jul 16, 2010, 8:38 PM

Особено 

  Poetry
753 0 12

Вятърът свива гнездо във очите ти -
няма къде да избягаш.
В шепи събирана - бавно изтича
нежността разпиляна.
Облаци някакви - май че дъждовни -
смело завземат простора.
Нещо неясно, твърде особено
далече държи те  от хората.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??