20.06.2009 г., 18:09 ч.

Парченца самота... 

  Поезия » Любовна
747 0 21

            Парченца самота...


Тишина... От нощвите на утрото се рони...
Полярен ден. Настръхнала вина.
По хребета на безтегловното се гонят
от мислите парченца самота...

По билото на гърбавото време,
крещящи сови в нощите пикират.
А Архимед със своя лост (и с чуждо стреме)
повдигнал е земята ми умираща...

( Не мога дъх без теб да си поема... )

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??