19.02.2008 г., 22:22 ч.

По пътя 

  Поезия
422 0 2

По пътя си

не смея да говоря...

Обръщам гръб

на тази суета.

Говори рискът ми,

разказва вместо мене

за силата

пред неизвестността.

Очите ми

изпълват всяка точка

с присъствие

в живота на деня

и дълго

в паметта ми се запазват

следи от от гуми,

светлини,

стъкла...

По пътя никога не обещавам!

Оставям в стъпките си

порив за мига,

когато към целта се приближавам

с надежда

за отворена врата!!!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??