9.02.2017 г., 13:13 ч.

Полъх 

  Поезия » Любовна
399 1 4

Усещаш ли как вятърът лъхва

и небрежно ти милва лицето?

Напомнящ ласка на въздъхващ,

тих, еротичен стон на сърцето.

И как роши косата небрежно

сякаш пръсти са леко преминали,

и донася ти ухание нежно

на заключен порив, изстинал.

Събуди ли те ромон дъждовен

на тежки капки кристална вода?

Сякаш миг преди е отронена 

моята сладко-горчива сълза.

А настъпваща влагата вкуси ли

с таз изливаща огън вода?

Сякаш целуваш моите устни

не вчера, не утре - сега!

За менe спомен ти имаш ли

или само мечта съм незнайна?

Следвай вятъра, ще те упъти.

Намери своята мъничка тайна.

 

25.09.2012

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??