6.01.2017 г., 0:54 ч.

Пораснало дете 

  Поезия » Философска
564 0 4

Сгушена в скута ти оставам,
макар и веч пораснало дете,
посребрените коси да галят,
любимите ми майчини ръце.

В уморените ти длани пак притихвам,
жадна за най-истинската топлина...
Връщам се във вълшебното ми детство,
където с часове мога да стоя!

Понякога с очите давам,
повече отколкото с ръце,
без да искам, без да получавам
в душата оставам си дете!

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??