11.01.2009 г., 10:06 ч.

Последният облак на първите дни 

  Поезия » Друга
503 0 6

                                                      Сутрин в мъглата.

                                                       В мъгливата сутрин.

 

                                                      На обяд с листата.

                                                      На обяд с фалшивата маска, гримиран, напудрен!

                                               

                                                      А  вечер усмихнат... някак безпричинно усмихнат.

                                                     Безпричинно усмихната нощ. След туй, после сън.

 

                                                     И отново... Сутрин в мъглата.

                                                     В мъгливата сутрин.

 

                                                     И така...

 

                                                     

        

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... нататък, и така нататък...

    заигравка си е.
  • днес или чета някакви заигравки под формата на стихоизблици или простотии - това го причислявам към заигравките
    и не го приемай за обида, по добре заигравка, отколкото простотия
  • Кръговратът на Живота, друже!
  • Меланхолично. Обичам подобно стихове.
    Някак си мъртъв живот...
    И все пак подрепям Таня.
    Ако утрото започне с усмивка?
  • до края на света

    гот
  • Ако се усмихнеш с утрото - мъглата ще изчезне!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??