Сутрин в мъглата.
В мъгливата сутрин.
На обяд с листата.
На обяд с фалшивата маска, гримиран, напудрен!
А вечер усмихнат... някак безпричинно усмихнат.
Безпричинно усмихната нощ. След туй, после сън.
И отново... Сутрин в мъглата.
В мъгливата сутрин.
И така...
© Петко Петков All rights reserved.
заигравка си е.