16.07.2007 г., 14:14 ч.  

Право Огледало - Предговор 

  Поезия
624 0 5


Здрасти.

И е странно, и е забавно, и е изненадващо, че продължават да ме спохождат.
Все такива - трудни, не казващи нищо различно, ежедневни, недъгавички,
искрени и... много лични.
Понякога се питам, дали си струва. Отговорът намирам всеки път.

Сега е ваш ред. Можете да прегърнете моите Споделени чувства и настроения -
защото те не са нищо повече - или... подминете.
И сполайте. Обичайте се.

Обичайте се напук на времето на Парите. Въпреки неистовите опити да бъдем обезличени и от свои, и от чужди. "Въпреки кал, въпреки калтаци"...

"Ще ги положа във нозете ти.
Стъпвай леко(!) - ходиш по Мечти."
Разкрих докрай душата си.
Прегърни ги или... подмини.

Октомври 2003
Бургас
C.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??