15.05.2020 г., 12:56 ч.

Примерно Петя 

  Поезия » Друга
399 0 0

Петя ми разказа

за тъмни реки в гората

и падащи листа,

които ще станат едно със земята

за последно огрени от залязващото слънце.

Или беше за някаква досадна колега на работа.

Не помня.

 

Петя сподели,

че в красивото няма никакъв смисъл

и всяко добро ще бъде забравено,

и че моите действия не я вълнуват.

Или беше нещо свързано с нови слушалки за телефона.

Не съм сигурна.

 

Петя настоя,

че не трябва да спираме да говорим

защото няма време за нищо друго

нищо, че говорим кухи думи.

Или беше свързано с това колко важни са приятелите.

Няма никакво значение.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??