20.12.2016 г., 12:44 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
469 1 3

Обичам те.
Заради начина, по който обичаш.
Не мен.
Изобщо.

 

28.07.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

посветено

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??