11.11.2018 г., 17:43 ч.  

Прокудена надежда 

  Поезия » Друга
480 3 5

Родена в летен звездопад

една надежда си отива.

Пресича есента сънлива,

трепери в утринния хлад.

 

Една надежда бавно крачи

прокудена от топлия ѝ дом.

Над нея черен гарван грачи,

тя скитница е вече без подслон.

 

Къде ли пристан,ще открие,

кога,ще срещне по-добро сърце.

Гнездото свое там да свие,

да чака пролетните дъждове.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??