9.04.2017 г., 0:57 ч.

Рождество 

  Поезия
186 0 0

И диша, и тупти плътта

във обло съвършенство.

Невидимо отвътре даже за Равел

е болерото древно.

Пулсира болка, плиска се вълна,

прелива съсъдът, залива сушата.

Дъх първи - тишината оглуша.

И няма, и заслушана.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??