15.08.2021 г., 7:42 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
328 0 5

Ти си тръгна, аз плаках след теб,

реки изплаках, докато пресъхнах.

На мястото поникна слънчоглед

и впери поглед в слънцето изпръхнало.

 

Ти си тръгна, останах сама

с мойта болка, тъга и униние,

но очаквах, привела глава,

някой ден отново да те видя.

 

Ти си тръгна, не погледна назад,

не протегна за сбогом ръцете си..

И едва тогава осъзнах -

ти не бягаш от мен, а от себе си!

 

10.08.21

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??