10.05.2020 г., 19:31 ч.

Ще ме откриеш пак... 

  Поезия » Любовна, Философска
608 2 1

 

Ще ме откриеш пак. Макар и да е късно.

По-късно от сегашната ни среща.

Аз все ще бъда тук, прегърнал здраво кръста си, 

и вечно пишещ все за някой и за нещо... 

Така, че не събаряй здрави къщи! 

Такива, като мен - въже и кол. 

Ще се загубваш дълго. После ще се връщаш. 

Ще бъда ничий, само да съм твой... 

Сега върви! Недей да съжаляваш. 

Не питам Бог и Дявола - Защо? 

Ще ме откриеш знам. Недей да се съмняваш - 

Намирам се единствено с любов... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??