5.02.2010 г., 18:03 ч.

Синьо… 

  Поезия » Любовна
1072 0 16

                                  Синьо…

 

                    Разлистих си душата…

                    в далечна синева…

                    Поисках с нея да се слея…

                    И синьото в просторите

                    чрез мен да затрепти…

                    За да усетиш порива…

                    Душата ми към теб лети.

                    А вятърът разбърка мислите…

                    (за малко ме смути…)

                    Но си останах… истинска…

                    Небесно синьо се разля в сълзи.

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??