2.06.2021 г., 10:16 ч.

Среднощен монолог 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
439 1 0

 

Здравей, душа.

Пулсираш до безкрайност...

Събираш всички трепети и липси...

Да се изграждаш силна...

сърцата... вдъхновена...

А всъщност зъзнеш гола

и... смутена... и пак си силна...

И помниш всички вечности...

И се гърчиш... и се луташ...

Не знаеш какво да направиш със себе си...

Спри! Усърдието трябва да е двупосочно.

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??