Jun 2, 2021, 10:16 AM

Среднощен монолог 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
444 1 0

 

Здравей, душа.

Пулсираш до безкрайност...

Събираш всички трепети и липси...

Да се изграждаш силна...

сърцата... вдъхновена...

А всъщност зъзнеш гола

и... смутена... и пак си силна...

И помниш всички вечности...

И се гърчиш... и се луташ...

Не знаеш какво да направиш със себе си...

Спри! Усърдието трябва да е двупосочно.

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??