11.03.2021 г., 7:58 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Друга
648 3 10

Бушуват бури, урагани
в моето сърце ранимо.
Събирам спомени отбрани
и гоня щастието безспирно.

 

Мечтая за дни чисти,
светли изпълнени с топлота.
Да събирам мигове лъчисти,
в шепи да пресявам радостта.

 

Искам планини да прелетя
като птица лекокрила,
да достигна заветната земя
обгърната в пухкава небесна свила.

 

Не зная до къде ще достигнат
моите мечти от вятъра отвяни.
Сред полето от любов ще викна
събирам в длани цветовете отбрани.

 

Каква си ти моя тъжна съдба?
Какво ми донесе младостта?
Мечтая да достигна брега
и да прегърна с цъфтеж пролетта.
Автор :Виктория Милчева- Тори М

© Виктория Милчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??